Saltar al Contenido Principal
Inicio del Contenido Principal

Portada de Aula Virtual

P: Com deixar arxius compartits i visibles per a "Tothom".

R: En Aula virtual tenim la possibilitat de deixar arxius compartits en la xarxa visibles sense necessitat d'autenticació. Per a això hem d'entrar dins de la plataforma i, una vegada validats, anar a Els meus documents. Allí veurem l'enllaç, l'enllaç Documents d'usuari, on usuari serà el nom amb què hàgem entrat a Aula Virtual. Seleccionarem l'enllaç i se'ns obrirà una nova finestra on apareixerà: Documents compartits d'usuari, on usuari serà el nom d'usuari amb què hàgem entrat a Aula Virtual. Una vegada polsat l'enllaç, hi afegirem els arxius que vulguem deixar compartits i visibles per a tothom. Finalment copiarem l?enllaç que ens aparega en el navegador (edició>copiar) i ho publicarem en la nostra Web personal.

Volver a Portada de Aula Virtual
Volver a Preguntas más Frecuentes